• Byt+Byt
  • Byt+Byt
  • Byt+Byt
  • Byt+Byt
  • Byt+Byt
  • Byt+Byt
  • Byt+Byt
  • Byt+Byt
  • Byt+Byt
  • Byt+Byt
  • Byt+Byt
  • Byt+Byt
  • Byt+Byt
  • Byt+Byt
  • Byt+Byt
  • Byt+Byt
  • Byt+Byt

Byt+Byt

Väčšina ľudí rieši podobný problém, ako riešili naši klienti v Liberci. Mladá rodina „vyrástla“ z panelového bytu a tak začala rozmýšlať nad väčším bývaním, prípadne rodinným domom. Naskytla sa im možnosť pripojiť vedľajší byt k ich stávajúcemu. Keďže si zvykli na život v panelovom dome s nádherným výhľadom na Ještěd, rozhodnutie padlo rýchlo a oslovili nás, aby sme im pomohli. Prepojením oboch bytov vznikol veľkorysý priestor, ktorý sme rozdelili na dennú a nočnú zónu, pre plnohodnotné využitie bytu. Odhalili sme pravdivosť betónových stien a zrenovovali luxusné drevené podlahy, ktoré sa skrývali pod nánosmi linoleí a kobercov. Obytné priestory s južnou orientáciou a s Ještědom za oknami nám dovolili vytvoriť nadštandardné priestory na bývanie, vrátane priestrannej kúpeľne s vaňou uprostred.

Rok: léto 2015 Místo: Liberec-Velké Pavlovice Druh projektu: Interiéry